Niklas Herlin / Kone

Reilun vuoden verran Terveystalon Vaasan yksikönjohtajana toiminut Niklas Björkman on viihtynyt hyvin alalla.
–Terveydenhuolto on dynaaminen ja kasvava ala, jolla tarvitaan aina oikeita työntekijöitä, samalla kun moni muu ala automatisoituu. Terveydenhuoltoalalla on välttämätöntä, että palvelut ja ihmiset ovat paikan päällä, Björkman kiteyttää.

–Siksi onkin erityisen tärkeää, että tilat ovat helposti löydettävissä ja keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä, kuten Terveystalolla nyt on täällä Tammipihassa, Björkman toteaa.

Björkmanin mukaan terveydenhuoltoalan yrityksen tilojen tulee olla hyväkuntoiset, sekä niihin on päästävä helposti. Tammipiha on myös monille vaasalaisille tuttu paikka, jonka moni tietää. Björkmanin mukaan tilat vastaavat hyvin Terveystalon tarpeita. Tiloja on saatu laajennettua tilatarpeiden kasvun myötä ja niitä on remontoitu tarvittaessa.

Björkmanin mukaan Tammipihan parhaita puolia ovat keskeinen sijainti, joustavat tilat, sekä hyvät pysäköintimahdollisuudet. Tammipihalla on oma pysäköintihalli.

–Sijaintimme on kätevä, kun se on vain kivenheiton päässä torilta, Björkman tiivistää.

–Tammipihalla olisi potentiaalia enempäänkin, kuin mitä se on tällä hetkellä, Björkman uskoo.

Niklas Herlin
Kone Oyj

Sijainti

Käsityökatu 41 sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Rautatieasemalle matkaa on ainoastaan 140m, Kuopion torille 250m.

Vetovoimainen kaupunki

Kuopion monipuolinen elinkeinorakenne, kaupungin panos yritysten toimintaan ja jatkuva kasvu tarjoavat yrityksille maaperän jolla on helppo kasvaa.

Tilakokoja isosta pieneen

Kuopion Käsityökatu 41 antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekkin yrittämiselle. Tiloja löytyy laidasta laitaan, paketoituna sinulle sopivaksi.

Yhteystiedot

Vuokra-asiat, myynti ja kaikenlaiset kysymykset:

Tapio Lyytinen
Samla Capital Oy
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Raimo Hallman
Realia Management Oy
raimo.hallman@realia.fi
020 780 3746
0400 461 232

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Marko Jokimäki / Martela

”Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka.”