Kuopion Käsityökatu 41

Kuopion Käsityökatu 41 on aivan Kuopion ytimessä sijaitseva yrityskiinteistö. Neliykkönen pitää sisällään toimisto- ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille. Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Käsityökatu 41 tarjoaa toiminnalle tilaa neljässä eri kerroksessa.

Kiinteistön on rakennuttanut Postipankki vuonna 1974 ja se toimi alunperin Verotoimistona. Verotoimiston pölyt on pyyhitty ja nykyään Käsityökatu 41:n tiloja elävöittävät lukuisat yritykset. Nykyisellään Neliykkösessä toimivat Contextia, HLS, HUMAK, Kasvunpilarit, Prime Sales, TulkkausILONA sekä Konsulttitoimisto Seppo Hoffren. Kiinteistöä on remontoitu aktiivisesti vuosien varrella, viimeisimmät muutokset on toteutettu vuonna 2015.

Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

 

Tarvitsetko uudelle yrityksellesi tilaa jossa toimia? Oletko etsimässä jo toimivalle yrityksellesi uutta puhtia uusista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Sijainti

Käsityökatu 41 sijaitsee aivan rautatieaseman ja torin kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Rautatieasemalle matkaa on ainoastaan 140m, Kuopion torille 250m.

Vetovoimainen kaupunki

Kuopion monipuolinen elinkeinorakenne, kaupungin panos yritysten toimintaan ja jatkuva kasvu tarjoavat yrityksille maaperän jolla on helppo kasvaa.

Tilakokoja isosta pieneen

Kuopion Käsityökatu 41 antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekkin yrittämiselle. Tiloja löytyy laidasta laitaan, paketoituna sinulle sopivaksi.

Yhteystiedot

Vuokra-asiat

Ilari Joensivu
ilari.joensivu@samla.fi
045 861 3088

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Asiakaspalvelu ja vuokralaskutus

info@samla.fi
0503036701

Ota yhteyttä