Räätälöity toimitila

Voi olla että tällä hetkellä vapaana olevat tilamme eivät vastaa aivan yrityksesi tarpeita. Uusia tiloja saattaa olla pian vapautumassa, mutta räätälöimme tilat myös yritysesi tarpeen mukaan. Räätälöimällä saamme toiminnallenne tilat jotka varmasti vastaavat tarpeitanne ja joissa on viihtyisä yrittää.

Neliykkösen tilat sijaitsevat neljässä kerroksessa. Kolme ylintä kerrosta pitää sisällään toimistotiloja, alin kellarikerros sisältää tilat koulutuksille ja varastoinnille. Pääset tutustumaan Käsityökatu 41:n tiloihin tarkemmin pohjapiirrosten avulla.

Kerro meille millaista tilaa yrityksesi on etsimässä, niin otamme pian yhteyttä!

Sijainti

Käsityökatu 41 sijaitsee aivan rautatieaseman ja torin kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Rautatieasemalle matkaa on ainoastaan 140m, Kuopion torille 250m.

Vetovoimainen kaupunki

Kuopion monipuolinen elinkeinorakenne, kaupungin panos yritysten toimintaan ja jatkuva kasvu tarjoavat yrityksille maaperän jolla on helppo kasvaa.

Tilakokoja isosta pieneen

Kuopion Käsityökatu 41 antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekkin yrittämiselle. Tiloja löytyy laidasta laitaan, paketoituna sinulle sopivaksi.

Yhteystiedot

Vuokra-asiat

Ilari Joensivu
ilari.joensivu@samla.fi
045 861 3088

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Asiakaspalvelu ja vuokralaskutus

info@samla.fi
0503036701

Ota yhteyttä